Brothers in Arms 3

Brothers in Arms 3 Preview

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak. U kunt deze alternatieven te downloaden:

Explosief oorlogsspel

Brothers in Arms 3 is het vervolg op het populaire WO2-spel Brothers in Arms 2: Global Front, waarin je een aantal missies uitvoert in het door oorlog verscheurde Europa. Net als bij de eerdere versies haalt Brothers in Arms 3 zijn inspiratie uit de echte slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Als we op de screenshots afgaan, zijn de 3D graphics verbeterd in deze nieuwe versie en lijkt het erop dat de gameplay meer diepgang heeft dan ooit. Lees de volledige beschrijving

Brothers in Arms 3 is het vervolg op het populaire WO2-spel Brothers in Arms 2: Global Front, waarin je een aantal missies uitvoert in het door oorlog verscheurde Europa. Net als bij de eerdere versies haalt Brothers in Arms 3 zijn inspiratie uit de echte slagvelden van de Tweede Wereldoorlog. Als we op de screenshots afgaan, zijn de 3D graphics verbeterd in deze nieuwe versie en lijkt het erop dat de gameplay meer diepgang heeft dan ooit.

Brothers in Arms 3 verschijnt in de zomer van 2013 voor iOS en Android.

Meeste download Actiespellen voor Iphone

Meer